28/12/2019 28/12/2019 Πανηγυρικά και λαμπρά εορτάσθηκε η μνήμη του Αρχιδιακόνου και Πρωτομάρτυρος Στεφάνου στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στον Κουμπέ Χανίων όπου διακονούν ο Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης ως Ιερατικός προϊστάμενος και ο π. Νεκτάριος Βαϊγκούσης ως συνεφημέριος. Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο. Την παραμονή της εορτής...
28 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2019 - 18:30

Πανηγυρικά εορτάσθηκε ο Άγιος Στέφανος στα Χανιά

Διαδώστε:
Πανηγυρικά εορτάσθηκε ο Άγιος Στέφανος στα Χανιά

Πανηγυρικά και λαμπρά εορτάσθηκε η μνήμη του Αρχιδιακόνου και Πρωτομάρτυρος Στεφάνου στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στον Κουμπέ Χανίων όπου διακονούν ο Πρωτ. Ιωάννης Τσιτσιρίδης ως Ιερατικός προϊστάμενος και ο π. Νεκτάριος Βαϊγκούσης ως συνεφημέριος.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και κήρυξε το Θείο Λόγο.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δαμασκηνού, κήρυξε και το Θείο Λόγο. Πριν το πέρας του Εσπερινού ο π. Ιωάννης προσέφερε στον Θεοφιλέστατο ένα Αρχιερατικό Εγκόλπιο, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής για την μεγάλη προσφορά και έργο του από το βαθμό της Πρωτοσυγκελλίας του όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων