12/07/2022 12/07/2022 Πανηγυρικά και με παρουσία πλήθους ευσεβών προσκυνητών εορτάσθηκε ο Άγιος Παΐσιος στην περιοχή Καμίνι στην Λεωφόρο Σούδας, στον νεοαναγειρόμενο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην χάρη του Αγίου, τον οποίο διακονεί ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης εφημέριος της Ενορίας Αγίου Χριατοφόρου. Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιωμένος από...
12 Ιουλίου, 2022 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 10:27

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Παΐσιο στο Καμίνι

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Παΐσιο στο Καμίνι

Πανηγυρικά και με παρουσία πλήθους ευσεβών προσκυνητών εορτάσθηκε ο Άγιος Παΐσιος στην περιοχή Καμίνι στην Λεωφόρο Σούδας, στον νεοαναγειρόμενο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στην χάρη του Αγίου, τον οποίο διακονεί ο Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης εφημέριος της Ενορίας Αγίου Χριατοφόρου.

Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιωμένος από Κληρικούς της Μητροπόλεως μας, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων