20/09/2023 20/09/2023 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου όπου διακονούν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως Ιερατικός Προϊστάμενος και ο συνεφημέριος π. Εμμανουήλ...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 13:30

Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Αμφιλοχίου στα Χανιά

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Αμφιλοχίου στα Χανιά

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου όπου διακονούν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως Ιερατικός Προϊστάμενος και ο συνεφημέριος π. Εμμανουήλ Μηλιάκης.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία   ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο μιλώντας για τον Γέροντα Αμφιλόχιο.

Τέλος ευχήθηκε χρόνια πολλά στο ευσεβές Εκκλησίασμα και στον π. Αμφιλόχιο που άγει αυτή την ημέρα τα ονομαστήρια του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων