02/10/2020 02/10/2020 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στον Ιερό Ναό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Χανίων. Ανήμερα της Θεομητορικής εορτής τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού τον οποίο πλαισίωσαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοξένης μετά της αδελφότητος και πλήθους ευσεβών προσκυνητών. Την...
02 Οκτωβρίου, 2020 - 22:25

Πανηγύρισαν την Παναγία “Γοργοϋπήκοο” και στα Χανιά

Διαδώστε:
Πανηγύρισαν την Παναγία “Γοργοϋπήκοο” και στα Χανιά

Πανηγυρικά εορτάσθηκε η Παναγία η Γοργοϋπήκοος στον Ιερό Ναό της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Χανίων.

Ανήμερα της Θεομητορικής εορτής τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού τον οποίο πλαισίωσαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοξένης μετά της αδελφότητος και πλήθους ευσεβών προσκυνητών.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός και Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, της Καθηγουμένης της Μονής Γερόντισσας Θεοξένης μετά της αδελφότητος και πλήθους κόσμου.

Και οι δύο Αρχιερείς έδειξαν την χαρά τους και για το έργο της σύγχρονης Μονάδος Φροντίδος Ηλικιωμένων που με την βοήθεια της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής και της Περιφέρειας Κρήτης ολοκληρώνονται οι εργασίες και το οποίο έργο θα αποτελέσει ένα χέρι βοηθείας στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων