12/04/2023 12/04/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 περίπου άτομα της πόλεως. Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, αρτοποιήματα, κόκκινα αυγά, λάδι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς...
12 Απριλίου, 2023 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023 - 20:40

Πασχαλινά πακέτα αγάπης σε 1.200 άτομα από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Πασχαλινά πακέτα αγάπης σε 1.200 άτομα από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου κατά το τελευταίο τριήμερο και εν όψει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα, προχώρησε στην διανομή τσαντών αγάπης σε 1200 περίπου άτομα της πόλεως.

Οι τσάντες περιέχουν τρόφιμα όπως κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, αρτοποιήματα, κόκκινα αυγά, λάδι και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η βοήθεια αυτή προς τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, είναι ανεξάρτητη της καθημερινής παρέμβασης της Μητροπόλεως με την διανομή 1200 μερίδων φαγητού μέσω του συσσιτίου της αλλά και την συνεχή δράση της μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Η ευαισθησία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο αγώνας και η εργατικότητα των συνεργατών, του Προϊσταμένου των κοινωνικών δομών της Μητροπόλεως Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα, των κληρικών και λαϊκών, των εθελοντών και εθελοντριών, η στήριξη ανθρώπων και επιχειρήσεων, χάρισαν την επιτυχία αυτής της φιλάνθρωπης κίνησης για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Πρωτοσύγκελλος με την ευχή του Σεβασμιωτάτου, εξέφρασε τις ολόθερμες πατρικές ευχαριστίες προς όλους εκείνους που συνέδραμαν στη φιλάνθρωπη αρωγή και διακονία αγάπης, ευχόμενος στις οικογένειες και στους αναγκεμένους αδελφούς που έλαβαν την ελάχιστη αυτή βοήθεια, αλλά και σε όλο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων