29/10/2020 29/10/2020 Προληπτικός – δειγματολογικός έλεγχος για τον covid από το ειδικό κλιμάκιο της ομάδος ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο προσωπικό των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, του Κεντρικού Συσσιτίου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού “Μαρτυρία”. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός που υποβλήθηκε και ο ίδιος στο σχετικό τέστ ευχαρίστησε την ομάδα...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2020 - 20:49

Προληπτικός έλεγχος για covid στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Προληπτικός έλεγχος για covid στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Προληπτικός – δειγματολογικός έλεγχος για τον covid από το ειδικό κλιμάκιο της ομάδος ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο προσωπικό των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, του Κεντρικού Συσσιτίου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού “Μαρτυρία”.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός που υποβλήθηκε και ο ίδιος στο σχετικό τέστ ευχαρίστησε την ομάδα των Νοσηλευτών και τον επόπτη της Κινητής Ομάδος Υγείας Ειδικού Σκοπού(ΚΟΜΥ) κ. Στέφανο Ντουκάκη, για τον προληπτικό έλεγχο, ευχόμενος με την βοήθεια του Θεού, σύντομα να βγούμε όλοι από αυτή την πανδημία.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων