20/02/2019 20/02/2019 Με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων “Ο Άγιος Πολύκαρπος”, που είναι και ο βασικός διοργανωτής της δράσης και με συνδιοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βυζαντινών Χορωδιών Χανίων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 18:19

Στα Χανιά το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βυζαντινών Χορωδιών

Διαδώστε:
Στα Χανιά το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βυζαντινών Χορωδιών

Με πρωτοβουλία της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων “Ο Άγιος Πολύκαρπος”, που είναι και ο βασικός διοργανωτής της δράσης και με συνδιοργανωτές την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, πραγματοποιείται το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Βυζαντινών Χορωδιών Χανίων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στο χώρο θα υπάρχει κουτί προαιρετικής συνεισφοράς για τα ιδρύματα της πόλης μας: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΚΗΦΑΜΕΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων