28/12/2023 29/12/2023 Το Πεδίο Βολής Κρήτης απέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον συμπαράστασης στον εμπερίστατο άνθρωπο. Κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή και όλου του προσωπικού, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία φορτηγό της Μονάδος μετέφερε και παρέδωσε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό και στον...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:49

Στήριξη του Πεδίου Βολής Κρήτης στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Στήριξη του Πεδίου Βολής Κρήτης στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου

Το Πεδίο Βολής Κρήτης απέδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και το έμπρακτο ενδιαφέρον συμπαράστασης στον εμπερίστατο άνθρωπο.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Διοικητή και όλου του προσωπικού, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία φορτηγό της Μονάδος μετέφερε και παρέδωσε στο συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων παρέδωσαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό και στον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη Νικηφόρο Εικοσιδέκα ο υποστράτηγος Ιωάννης Μουστάκης μαζί με υπηρετούντες στην Μονάδα.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός , εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του στους υπηρετούντες στο Πεδίο Βολής Κρήτης για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στην πατρίδα μας προσφέροντας τους αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων