18/02/2020 18/02/2020 Στην κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους όλων των ηλικιών και κυρίως νέων, του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χανίων ομίλησε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός αναπτύσσοντας το θέμα: «Στο ίδιο σπίτι ζούμε – Πώς μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η σχέση του ζευγαριού». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ομιλιών της σχολής συμβουλευτικής...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 11:22

«Στο ίδιο σπίτι ζούμε – Πώς μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η σχέση του ζευγαριού»

Διαδώστε:
«Στο ίδιο σπίτι ζούμε – Πώς μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η σχέση του ζευγαριού»

Στην κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους όλων των ηλικιών και κυρίως νέων, του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Χανίων ομίλησε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός αναπτύσσοντας το θέμα: «Στο ίδιο σπίτι ζούμε – Πώς μπορεί να κρατηθεί ζωντανή η σχέση του ζευγαριού».

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ομιλιών της σχολής συμβουλευτικής γάμου και νέων γονέων, που διοργανώνει κάθε μήνα η Ιερά μας Μητρόπολη με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, υπό τον συντονισμό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Γεωργίου Περάκη, του Πρωτ. Βασιλείου Φραγκιαδάκη και των Πρεσβ. Βασιλείου Γκάτση και Αλεξάνδρου Ξηρουχάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων