12/04/2022 12/04/2022 Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Λυμπινάκης Γεώργιος επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος τον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή και του ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του, στο πηδάλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης. Παράλληλα τον διαβεβαίωσε για την...
12 Απριλίου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 23:59

Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Λυμπινάκης Γεώργιος επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, ο οποίος τον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή και του ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του, στο πηδάλιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Παράλληλα τον διαβεβαίωσε για την έμπρακτη στήριξη του ιδίου αλλά και της Ιεράς Μητροπόλεως, στο δύσκολο έργο και επίμονο αγώνα που δίνει καθημερινά το Αστυνομικό προσωπικό, για να διαφυλάξει το αγαθό της ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

Αξίζει ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας και αφορούν το πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών Αστυνομικών και Εκκλησιαστικών Αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων