05/05/2023 20/05/2023 Επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, ο ιατρός και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κ. Γεώργιος Πετράκης συνοδευόμενος από την οικογένεια του, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του...
05 Μαΐου, 2023 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 21:43

Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Πετράκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Πετράκης

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, ο ιατρός και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου κ. Γεώργιος Πετράκης συνοδευόμενος από την οικογένεια του, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του για τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος και ο υποψήφιος Βουλευτής συζήτησαν θέματα που άπτονται της τρέχουσας επικαιρότητας, τοπικού και εθνικού επιπέδου, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα θρησκευτικού, κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος  ευχαρίστησε τον κ. Πετράκη και την οικογένεια του για την ευγενική τους επίσκεψή, προσφέροντας τα καθιερωμένα δώρα και την ευχή για καλή δύναμη στον αγώνα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων