16/07/2022 16/07/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη πόλη των Χανίων. Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη, τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα και τον Δ/ντη του Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη....
16 Ιουλίου, 2022 - 19:54

Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Κυδωνίας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό πραγματοποίησε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη πόλη των Χανίων.

Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη, τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα και τον Δ/ντη του Γραφείου Τύπου κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον Υπουργό για το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Συνάμα, αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα αστυνόμευσης στο Νομό αλλά και σε αυτά της επικαιρότητας.

Τέλος, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για την επίσκεψη, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στα πολυεύθυνα καθήκοντά του προσφέροντας του και αναμνηστικά δώρα της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων