06/05/2021 06/05/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στην Μαλάξα Κυδωνίας. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Παύλο Μαζανάκη και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε...
06 Μαΐου, 2021 - 12:20

Στον βίο του Αγίου Γεωργίου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Στον βίο του Αγίου Γεωργίου αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στην Μαλάξα Κυδωνίας.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού π. Παύλο Μαζανάκη και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο και το μαρτύριο του Αγίου Γεωργίου.

Στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι Αποκορώνου όπου διακονεί ο Παν/τος Αρχιμ. Ιερεμίας Χλιαράς μαζί με Αδελφούς, ιερούργησε ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος εξήρε το σημαντικό έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στη Μονή συγχαίροντας τον Καθηγούμενο, τον Προηγούμενο και την Αδελφότητα καθώς και όλους εκείνους που συνεχίζουν βοηθούν με κάθε τρόπο την ιστορική αυτή Μονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων