23/05/2024 23/05/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Μητροπολιτικά Γραφεία, ο Σεβασμιώτατος με την Υφυπουργό συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και της επικαιρότητος που αφορούν την τοπική κοινωνία και γενικότερα τον κόσμο. Στην επίσκεψη της Υπουργού μετείχαν η συνοδεία της, Βουλευτές της...
23 Μαΐου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024 - 17:12

Συνάντηση Μητροπολίτη Κυδωνίας με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Κυδωνίας με την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Μητροπολιτικά Γραφεία, ο Σεβασμιώτατος με την Υφυπουργό συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και της επικαιρότητος που αφορούν την τοπική κοινωνία και γενικότερα τον κόσμο.

Στην επίσκεψη της Υπουργού μετείχαν η συνοδεία της, Βουλευτές της πόλης και αρχές του τόπου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Υφυπουργό και την συνοδεία της για την επίσκεψη, ευχόμενος της τα δέοντα για επιτυχία στο έργο της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων