23/07/2019 23/07/2019 Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση του στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου γέμισε το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στην ετήσια φιλανθρωπική Συναυλία την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με τον καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό. Με τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως, με τις δύσκολες ιατρικές υποθέσεις καθώς και...
23 Ιουλίου, 2019 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2019 - 10:59

Συναυλία για καλό σκοπό στα Χανιά

Διαδώστε:
Συναυλία για καλό σκοπό στα Χανιά

Η αγάπη του κόσμου και η συμπαράσταση του στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου γέμισε το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στην ετήσια φιλανθρωπική Συναυλία την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, με τον καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινό.

Με τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως, με τις δύσκολες ιατρικές υποθέσεις καθώς και τα δαπανηρά χειρουργεία που ανέλαβε η Ιερά μας Μητρόπολη με την αρωγή του κόσμου, ξεκίνησε τον λόγο της η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Μητροπόλεως, καλωσορίζοντας τον στο ετήσιο φιλανθρωπικό ραντεβού. Στη συνέχεια η Υπεύθυνη Χορηγιών κ. Ευαγγελία Ροζάκη αφού ευχαρίστησε τους δωρητές και χορηγούς της συναυλίας, κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι “όλοι είμαστε Εκκλησία και το έργο αυτό που γίνεται στην τοπική μας Εκκλησία είναι ένα έργο δικό σας. Οι δομές της Μητροπόλεως μας είναι πάρα πολλές, συγκλίνουμε όμως περισσότερο στην υγεία διότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι θεωρεί υποχρέωση του να εκφράσει την χαρά του και τις ευχαριστίες του σε εκείνους που πρωτοστατούν σε όλη αυτή την διακονία. Είναι εκείνοι οι οποίοι εργάζονται αφανώς, σηκώνοντας ο ένας το βάρος του άλλο. Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, οι Κληρικοί, οι Ενορίες ολόκληρες, οι συνεργάτες των Γραφείων αλλά και των Δομών της Μητροπόλεως είναι κάποια από τα πρόσωπα αυτά”.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του, προσφέροντας του μία αναμνηστική εικόνα με της Ενορίες και Μοναστήρια της Μητροπόλεως μας.

Κατόπιν ο Παντελής Θαλασσινός αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον κόσμο, τραγούδησε για τρεις συνεχόμενες περίπου ώρες αγαπημένες επιτυχίες ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ο οποίος τον ευχαρίστησε με το θερμότατο χειροκρότημα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων