18/04/2021 18/04/2021 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη, τελέσθηκε, προβλεπομένων των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID-19, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. Στην Ακολουθία χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων του Ιερού Ναού π. Στυλιανού Θεοδωρογλάκη...
18 Απριλίου, 2021 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 15:21

Τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη, τελέσθηκε, προβλεπομένων των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID-19, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.

Στην Ακολουθία χοροστάτησε και μίλησε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων του Ιερού Ναού π. Στυλιανού Θεοδωρογλάκη και π. Ευτυχίου Πετράκη, καθώς και του Διακόνου του π. Δημητρίου Δερμιτζάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων