20/03/2022 22/03/2022 Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του σεμνού και ιεροπρεπούς Ιερέως Ιωάννου Τσιτσιρίδη τέλεσε στον Ιερό Ενοριακό Αγίου Στεφάνου Κουμπέ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, την Κυριακή 20 Μαρτίου. Ο Πρωτ. Αλέξανδρος Τζατζάνης ανέγνωσε το Πατριαρχικό συλλυπητήριο γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβ. Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου των οποίων τα λόγια συγκίνησαν...
20 Μαρτίου, 2022 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2022 - 22:04

Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ιερέως Ιωάννου Τσιτσιρίδη

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο Ιερέως Ιωάννου Τσιτσιρίδη

Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του σεμνού και ιεροπρεπούς Ιερέως Ιωάννου Τσιτσιρίδη τέλεσε στον Ιερό Ενοριακό Αγίου Στεφάνου Κουμπέ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Ο Πρωτ. Αλέξανδρος Τζατζάνης ανέγνωσε το Πατριαρχικό συλλυπητήριο γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβ. Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου των οποίων τα λόγια συγκίνησαν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα για τον αγαπητό τους Ιερέα.

Του Μνημοσύνου προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο οικείος Επίσκοπος με την ευκαιρία αυτή εξήρε το ήθος, την ακεραιότητα, την σεμνότητα και την αφοσίωση του εκλιπόντος κληρικού, ο οποίος διηκόνησε το ιερό Θυσιαστήριο επί πεντηκονταετία και εργάσθηκε φιλότιμα για την πνευματική καλλιέργεια και πρόοδο του πιστευθέντος εις αυτόν ποιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων