26/01/2022 26/01/2022 Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του σεμνού και ιεροπρεπούς Ιερέως Αποστόλου Διαμαντούδη τέλεσε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Του Μνημοσύνου προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή εξήρε το ήθος, την ακεραιότητα, την σεμνότητα και την αφοσίωση του εκλιπόντος...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 11:34

Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ιερέως Αποστόλου Διαμαντούδη

Διαδώστε:
Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Ιερέως Αποστόλου Διαμαντούδη

Το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του σεμνού και ιεροπρεπούς Ιερέως Αποστόλου Διαμαντούδη τέλεσε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Αικατερίνης Νέας Χώρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Του Μνημοσύνου προηγήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία αυτή εξήρε το ήθος, την ακεραιότητα, την σεμνότητα και την αφοσίωση του εκλιπόντος κληρικού, ο οποίος διηκόνησε το ιερό Θυσιαστήριο για πολλά χρόνια και εργάσθηκε φιλότιμα για την πνευματική καλλιέργεια και πρόοδο του πιστευθέντος εις αυτόν ποιμνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων