04/01/2020 04/01/2020 Τα Άγια Θεοφάνεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Το Πρόγραμμα για τον φετινό εορτασμό έχει ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ώρα 06.30: Όρθρος, Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου και Αγιασμός των Θεοφανείων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού και συνιερουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων,Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου και Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού. Ώρα...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 21:15

Θεοφάνεια και Αγιασμός των Υδάτων στα Χανιά

Διαδώστε:
Θεοφάνεια και Αγιασμός των Υδάτων στα Χανιά

Τα Άγια Θεοφάνεια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Το Πρόγραμμα για τον φετινό εορτασμό έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ώρα 06.30: Όρθρος, Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου και Αγιασμός των Θεοφανείων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού και συνιερουργούντων των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων,Ευμενείας κ.κ. Ειρηναίου και Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού.

Ώρα 10.30: Μετάβαση μετά της συνήθους εκκλησιαστικής πομπής και τάξεως στο παλαιό Λιμάνι των Χανίων, όπου θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ-ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΑΛΗΔΩΝ –ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΣΗΦΑΚΑ- ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΧΑΚΗ (Κ.Α.Μ.) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων