04/11/2020 04/11/2020 Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες Μανιάτες στην Ασή Γωνιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο μνημείο Πεσόντων της πλατείας του χωριού με Επιμνημόσυνη Δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησαν χαιρετισμοί,...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 22:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 22:26

Τίμησαν τους πεσόντες Μανιάτες στην Ασή Γωνιά

Διαδώστε:
Τίμησαν τους πεσόντες Μανιάτες στην Ασή Γωνιά

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους πεσόντες Μανιάτες στην Ασή Γωνιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο μνημείο Πεσόντων της πλατείας του χωριού με Επιμνημόσυνη Δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησαν χαιρετισμοί, ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν Κληρικοί της Μητροπόλεως Κυδωνίας και της Μητροπόλεως Μάνης, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντιδήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και αντιπροσωπεία του Δήμου Ανατολικής Μάνης με επικεφαλής τον δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και σωμάτων ασφαλείας.

Η συνέχεια δόθηκε με επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού στην τοποθεσία Κούμαρος κάτω από την βουνοκορφή «Αγριμοκέρατο» όπου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των ηρώων Μανιατών και ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από τους δύο Δημάρχους.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, είχε τελέσει πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Άγιο Γεώργιο τον Μεθυστή στην Ασή Γωνιά, όπου διακονεί ο Πρωτ. Βασίλειος Χατζηδάκης, κηρύτοντας και το Θείο Λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων