05/02/2023 05/02/2023 Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αγία Σοφία” και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο “Ριζίτικο” στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου, για την οικονομική ενίσχυση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Δαμασκηνός. Το...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:38

Την Αγιοβασιλόπιτα του Ιδρύματος Αγία Σοφία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Την Αγιοβασιλόπιτα του Ιδρύματος Αγία Σοφία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αγία Σοφία” και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο “Ριζίτικο” στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου, για την οικονομική ενίσχυση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Δαμασκηνός.

Το παρών έδωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Διευθυντής  του Ιδρύματος Πρωτ. Μιχαήλ Βλαβογιλάκης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο,  Κληρικοί του Αποκόρωνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος  Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες φίλοι του Ιδρύματος.

Με λόγια αγάπης χαιρέτησε την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας στο πρόσωπο του Διευθυντού του Ιδρύματος π. Μιχαήλ, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και βραβεύσεις.

Τον συντονισμό της εκδηλώσεως είχε ο Δάσκαλος και Συγγραφέας κ. Ευάγγελος Κακατσάκης.

Την  βραδιά πλαισίωσαν  μουσικά, Αποκορωνιώτες καλλιτέχνες από τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο “Ο Χαρίλαος”.

    

Περισσότερες Φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων