23/07/2020 23/07/2020 Mε λαμπρότητα και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο και παρουσία πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως, τελέσθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου η εορτή της Ισαποστόλου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Χαλέπα Χανίων.             Την παραμονή της...
23 Ιουλίου, 2020 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 20:42

Της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων

Διαδώστε:
Της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων

Mε λαμπρότητα και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο και παρουσία πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως, τελέσθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου η εορτή της Ισαποστόλου Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στη Χαλέπα Χανίων.

 

     

 

 

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας και Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Γουβερνέτου κ.κ. Ειρηναίου, ο  οποίος κήρυξε για την Αγία Μαρία την Μαγδαληνή.

 

        

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων