22/02/2023 22/02/2023 Το πρώτο τσάι αγάπης ξεκίνησε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής Χαλέπας όπου είχε γεμίσει ασφυκτικά από την αγάπη του κόσμου. Με λόγια αγάπης ο ιερατικός προϊστάμενος του Ναού, Πρωτ. Νικόλαος Πατσουράκης, χαιρέτησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 17:47

Το πρώτο τσάι αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Το πρώτο τσάι αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας

Το πρώτο τσάι αγάπης ξεκίνησε η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής Χαλέπας όπου είχε γεμίσει ασφυκτικά από την αγάπη του κόσμου.

Με λόγια αγάπης ο ιερατικός προϊστάμενος του Ναού, Πρωτ. Νικόλαος Πατσουράκης, χαιρέτησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και σε αυτό το κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και εκείνος τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο και μίλησε με λόγια πνευματικά προς τους ευλαβείς ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν το ευλογημένο έργο των Συσσιτίων μας και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

  

Επιμ. φωτ. κ. Στυλιανή Περάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων