20/04/2021 20/04/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σπλάντζια τελέσθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο οικείος Εφημέριος Πρωτ. Δημήτριος Λιόλιος, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκης και ο Δίακονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης. Προ της Απολύσεως...
20 Απριλίου, 2021 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 20:02

Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του π. Εμμανουήλ Μπλαζάκη

Διαδώστε:
Το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του π. Εμμανουήλ Μπλαζάκη

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σπλάντζια τελέσθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο οικείος Εφημέριος Πρωτ. Δημήτριος Λιόλιος, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκης και ο Δίακονος π. Δημήτριος Δερμιτζάκης.

Προ της Απολύσεως της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο του μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Μπλαζάκη, ο οποίος διηκόνησε για έτη πολλά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Σπλάντζια και για τον οποίο μίλησε ο Σεβασμιώτατος με λόγια συγκινητικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων