20/09/2019 20/09/2019 Πανηγυρικά  εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο....
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 12:54

Τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή τίμησαν στα Χανιά

Διαδώστε:
Τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή τίμησαν στα Χανιά

Πανηγυρικά  εορτάσθηκε ο νέος Άγιος της Εκκλησίας μας και θεμελιωτής του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών, Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Εμμανουήλ Μηλιάκη, ο οποίος το Σάββατο θα λάβει τον πρώτο βαθμό της ιεροσύνης.

xanion5

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων