19/10/2021 19/10/2021 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Λουκά Χανίων στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της Πόλεως. Κατά την Κυριώνυμο ημέρα της εορτής, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού. Ο Θεοφιλέστατος επίσης, κήρυξε το Θείο λόγο και μετέφερε τις...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2021 - 16:59

Τον Ευαγγελιστή Λουκά εόρτασαν στα Χανιά

Διαδώστε:
Τον Ευαγγελιστή Λουκά εόρτασαν στα Χανιά

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Λουκά Χανίων στον ομώνυμο Ιερό Κοιμητηριακό Ναό της Πόλεως.

Κατά την Κυριώνυμο ημέρα της εορτής, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού. Ο Θεοφιλέστατος επίσης, κήρυξε το Θείο λόγο και μετέφερε τις ευχές και πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους κληρικούς που διακονούν στον Ιερό Ναό, τον Πρωτ. Δημήτριο Λαμπαθάκη, ο οποίος είναι και Αρχιερατικός Επίτροπος της Α΄ Αρχιερατικής Περιφέρειας, τον συνεφημέριο του Πρωτ. Κωνσταντίνο Θωμαδάκη, καθώς και τους υπόλοιπους κληρικούς που έλαβαν μέρος στη Θεία Λειτουργία και όλους τους ευσεβείς προσκυνητές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων