09/11/2021 09/11/2021 Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις εορτάστηκε την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στην 115 Πτέρυγα Μάχης η εορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ με την παρουσία Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών. Νωρίς το πρωί τελέστηκε στο ομώνυμο παρεκκλήσιο Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 11:14

Τους Προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας τίμησε η 115 Πτέρυγα Μάχης

Διαδώστε:
Τους Προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας τίμησε η 115 Πτέρυγα Μάχης

Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις εορτάστηκε την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στην 115 Πτέρυγα Μάχης η εορτή των προστατών της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ με την παρουσία Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών.

Νωρίς το πρωί τελέστηκε στο ομώνυμο παρεκκλήσιο Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για όλους εκείνους που έχουν δώσει τη ζωή τους για την πατρίδα και κατόπιν επίσημο Δοξολογία παρουσία της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μετά το πέρας των Ακολουθιών, ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από τον Διοικητή στους χώρους της 115 Πτέρυγας Μάχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων