31/08/2020 31/08/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά τελέστηκε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού όπου έλαβαν μέρος και Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τηρώντας όλα τα μέτρα της πολιτείας για την πανδημία, η...
31 Αυγούστου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2020 - 19:37

Τρίμηνο Μνημόσυνο του πατρός του Επισκόπου Δορυλαίου

Διαδώστε:
Τρίμηνο Μνημόσυνο του πατρός του Επισκόπου Δορυλαίου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά τελέστηκε την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού όπου έλαβαν μέρος και Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τηρώντας όλα τα μέτρα της πολιτείας για την πανδημία, η Ακολουθία του τριμήμου μνημοσύνου του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη κατά σάρκα πατρός του Θεοφιλ. Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, καθώς και της θείας του Ευανθίας.

Το παρών στη θρησκευτική σύναξη έδωσαν ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γεώργιος Μπέας και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Εμμανουήλ Μπολώτης, καθώς και άλλοι παράγοντες του τόπου, φίλοι και συγγενείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων