29/01/2019 29/01/2019 Tο βιβλίο του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη “Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί – Επιλογή από το 2017”, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολεως Κυδωνίας και Αποκορώνου με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών. Την παρουσίαση διοργάνωσε η εφημερίδα “Χανιώτικα νέα” και η Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης. Μίλησε ο επ. καθηγητής...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 12:12

Βιβλιοπαρουσίαση: “Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί”

Διαδώστε:
Βιβλιοπαρουσίαση: “Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί”

Tο βιβλίο του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη “Μια στάση εδώ, μια στάση εκεί – Επιλογή από το 2017”, παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολεως Κυδωνίας και Αποκορώνου με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Την παρουσίαση διοργάνωσε η εφημερίδα “Χανιώτικα νέα” και η Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης. Μίλησε ο επ. καθηγητής στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αντώνης Σκαμνάκης και η φιλόλογος – ιστορικός Στέλλα Αλιγιζάκη. Kείμενα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός – τ. καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης Μιχάλης Αεράκης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο διευθυντής της εφημερίδας “Χανιώτικα νέα” Παρασκευάς Ν. Περάκης. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με τραγούδια από τον Χρίστο Κοτσαύτη, ενώ την ευθύνη της οπτικοποίησης του λόγου είχε η συγγραφέας – θεατρολόγος Αγγέλα Μάλμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων