15/06/2020 15/06/2020 Σε εόρτιο, αλλά και συγκινητικό κλίμα, τελέστηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά Χανίων όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως Ιερατικός Προϊστάμενος, η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου του Ναού π. Εμμανουήλ Μηλιάκη, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό. Ο νέος Πρεσβύτερος...
15 Ιουνίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 23:02

ΧΑΝΙΑ: Νέος πρεσβύτερος και πατέρας ενός τέκνου

Διαδώστε:
ΧΑΝΙΑ: Νέος πρεσβύτερος και πατέρας ενός τέκνου

Σε εόρτιο, αλλά και συγκινητικό κλίμα, τελέστηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά Χανίων όπου διακονεί ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης ως Ιερατικός Προϊστάμενος, η εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου του Ναού π. Εμμανουήλ Μηλιάκη, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.

Ο νέος Πρεσβύτερος είναι έγγαμος και πατέρας ενός τέκνου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «στο σύγχρονο κόσμο το να σηκώσεις τον σταυρό της Ιεροσύνης αποτελεί άθλημα, όχι ένα από τα αθλήματα που γνωρίζουμε, αλλά άθλημα πνευματικό που υποκινεί πρωτίστως ταπείνωση, αγάπη , υπομονή, καρτερικότητα και όλα εκείνα τα οποία πρέπει να έχει ένας άνθρωπος και βέβαια ιερέας για να βοηθήσει και να καλλιεργήσει το όνομα του Θεού στους ανθρώπους …».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το πλήρες φωτογραφικό υλικό πιέστε εδώ

ΦΩΤΟ: Ευτύχιος Μανιουδάκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων