11/06/2020 11/06/2020 Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ημέρα αποδόσεως της Δεσποτικής Εορτής της Πεντηκοστής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χανίων, θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελέση και την εις πρεσβύτερον χειροτονία, του διακόνου π. Εμμανουήλ Μηλιάκη. Η Ενορία καλεί και...
11 Ιουνίου, 2020 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2020 - 22:37

Χειροτονία εις Πρεσβύτερον στα Χανιά

Διαδώστε:
Χειροτονία εις Πρεσβύτερον στα Χανιά

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 ημέρα αποδόσεως της Δεσποτικής Εορτής της Πεντηκοστής, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Χανίων, θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού, κατά την διάρκεια της οποίας θα τελέση και την εις πρεσβύτερον χειροτονία, του διακόνου π. Εμμανουήλ Μηλιάκη. Η Ενορία καλεί και προσκαλεί όλους όπως ευχηθούν και συμπροσευχηθούν, δια τον νέον κληρικόν και ιερέα της τοπικής εκκλησίας, όπως ο Κύριος αναδείξη αυτόν άξιο λειτουργό των αχράντων μυστηρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων