24/12/2021 25/12/2021 Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο, αυτές τις άγιες ημέρες μοίρασε κρέας και διαφόρων ειδών τρόφιμα, σε εκατοντάδες οικογένειες και άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σίτισής τους, σε άτομα που βιώνουν...
24 Δεκεμβρίου, 2021 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2021 - 2:20

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Ι.Μ. Κυδωνίας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Ι.Μ. Κυδωνίας

Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο, αυτές τις άγιες ημέρες μοίρασε κρέας και διαφόρων ειδών τρόφιμα, σε εκατοντάδες οικογένειες και άτομα που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σίτισής τους, σε άτομα που βιώνουν την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Το Κεντρικό Συσσίτιο, έμπνευση και επιθυμία του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, το οποίο λειτουργεί υπό τον συντονισμό του Πρωτοσυγκελλεύοντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, με την βοήθεια του υπεύθυνου κ. Ευθυμίου Σημανδηράκη, της μαγείρισσας κ. Μαρίας Αυγέρου, καθώς και ομάδας εθελοντών και εθελοντριών, την αρωγή Κληρικών και την ευγενική προσφορά χορηγών του τόπου μας, ενίσχυσε τις οικογένειες αυτές που πραγματικά ζουν στα όρια της φτώχειας, ώστε να γεμίσουν και εκείνες, το γιορτινό τους τραπέζι.

Αυτό είναι μέρος μόνο από το έργο του φιλόπτωχου το οποίο ενισχύει άπορους συνανθρώπους μας προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους και να πληρώσουν χρέη και λογαριασμούς, δαπανηρά χειρουργεία και φάρμακα.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί όλους τους δωρητές που η συμπαράσταση τους πάντα είναι συγκινητική.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων