16/04/2019 16/04/2019 Συναυλία με βυζαντινούς ύμνους και θρήνους της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου στον στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Η ανακοίνωση Στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών της Αγίας και μεγάλη Σαρακοστής και της επερχόμενης Μεγάλης Εβδομάδος των Αχράντων Παθών του Κυρίου...
16 Απριλίου, 2019 - 10:03

Ύμνοι & Θρήνοι της Μ. Εβδομάδας

Διαδώστε:
Ύμνοι & Θρήνοι της Μ. Εβδομάδας

Συναυλία με βυζαντινούς ύμνους και θρήνους της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου στον στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Η ανακοίνωση

Στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών της Αγίας και μεγάλη Σαρακοστής και της επερχόμενης Μεγάλης Εβδομάδος των Αχράντων Παθών του Κυρίου μας, θα προστεθεί μια μοναδική και ανεπανάληπτη παρουσίαση Βυζαντινών ύμνων και θρήνων της Μεγάλης Εβδομάδος. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν η γνωστή και χαρισματική Νεκταρία Καραντζή και ο Άρχων Υμνωδός της Μ.τ.Χ.Ε. κ.Κωνσταντίνος Στεφανάκης την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 8:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Προσκαλούμε όλους τους πιστούς να συμμετάσχουν στην εν λόγω παρουσίαση που πραγματικά θα τους κατανύξει και εισαγάγει στο πνεύμα των ημερών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων