17/08/2020 17/08/2020 Το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου στο νησί των Αντικυθήρων τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στον Εορτάζοντα Ναό του Αγίου Μύρωνος προστάτη του νησιού,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ. “Φέτος ο Άγιος Μύρων ήθελε μόνο τούς ντόπιους στην γιορτή του. Μας έλειψαν οι απόδημοι και οι προσκυνητές από την Κρήτη και τα Κύθηρα. Φέτος...
17 Αυγούστου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 14:29

Τίμησαν τον Άγιο Μύρωνα στα Αντικύθηρα

Διαδώστε:
Τίμησαν τον Άγιο Μύρωνα στα Αντικύθηρα

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου στο νησί των Αντικυθήρων τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στον Εορτάζοντα Ναό του Αγίου Μύρωνος προστάτη του νησιού,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυθήρων κ. Σεραφείμ.

“Φέτος ο Άγιος Μύρων ήθελε μόνο τούς ντόπιους στην γιορτή του. Μας έλειψαν οι απόδημοι και οι προσκυνητές από την Κρήτη και τα Κύθηρα. Φέτος για πρώτη φορά δεν έγινε το παραδοσιακό Κρητικό γλέντι προς τιμήν του Αγίου. Επίσης Φέτος για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια δεν έχουμε μαζί μας τή Βυζαντινή χορωδία του Πρωτοψάλτου Ιωάννη Τσούνη” γράφει ο κύριος Ανδρέας Χαρχαλάκης.

Φωτο: Ανδρέας Χαρχαλάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων