09/03/2021 09/03/2021 Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Κω που είχε καταστραφεί από σεισμό. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος με σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε ότι η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται σε 1,2 εκατομμύρια Ευρώ. Δείτε τι αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Περιφερειάρχη:  Η...
09 Μαρτίου, 2021 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 16:11

1,2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
1,2 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση του Αγίου Νικολάου

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Κω που είχε καταστραφεί από σεισμό.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος με σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε ότι η χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται σε 1,2 εκατομμύρια Ευρώ.

Δείτε τι αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Περιφερειάρχη: 

Η δέσμευση μας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κω & Νισύρου κκ Ναθαναήλ και στους κατοίκους της Κω για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου, δόθηκε από την καρδιά μας.

Παλέψαμε, τόσο εμείς όσο και η Ιερά Μητρόπολη Κω-Νισύρου, με το τέρας της πολυνομίας και της ελληνικής γραφειοκρατίας, για να φτάσουμε χθες στην υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης, μετά την μελέτη που εκπόνησε η Ιερά Μητρόπολη και την δημοπράτηση του έργου από τις Υπηρεσίες μας.

Όλες οι δεσμεύσεις μας, ισχύουν και τηρούνται, ακόμα και αν αυτό απαιτεί να δουλεύουμε αδιάκοπα για να βγάζουμε ένα έργο την ημέρα.

Η χρηματοδότηση του έργου με 1,2 εκ. Ευρώ, από τους Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας μας, είναι η προσήλωση μας στην ιστορία, στον πολιτισμό, στην πίστη μας και στην απόφαση μας να στεκόμαστε πάντα στην όχθη των λύσεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων