09/04/2020 09/04/2020 Εγκύκλιο στους Εφημέριους με οδηγίες για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ώστε να ακολουθηθεί στην Ιερά Μητρόπολη.  “Σας παρακαλώ θερμά να κατανοήσουμε όλοι ότι τα μέτρα της Πολιτείας αποσκοπούν στην αποφυγή των συναθροίσεων και όχι στην απαγόρευση της Θείας Λατρείας. Αυτό πρέπει να...
09 Απριλίου, 2020 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 17:56

Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Ι.Μ. Κώου

Διαδώστε:
Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Ι.Μ. Κώου

Εγκύκλιο στους Εφημέριους με οδηγίες για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ώστε να ακολουθηθεί στην Ιερά Μητρόπολη. 

“Σας παρακαλώ θερμά να κατανοήσουμε όλοι ότι τα μέτρα της Πολιτείας αποσκοπούν στην αποφυγή των συναθροίσεων και όχι στην απαγόρευση της Θείας Λατρείας. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να σταματήσουμε να ομιλούμε για διωγμό της Πίστεώς μας” τονίζει ο Σεβασμιώτατος στην Εγκύκλιο.

Δείτε αναλυτικά: 

Επιπλέον παρατίθεται το πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων