06/11/2020 06/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, βάσει επισήμου ανακοινώσεώς της, εναρμονίζεται πλήρως με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Ελληνική Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) θεωρώντας ως υποχρέωσή της την προστασία των συνανθρώπων. “Οπως λέγει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος”, επισημαίνει η Ιερά Μητρόπολη, “αυτό...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 22:04

“Αυτό που κινδυνεύει, δεν είναι η πίστη αλλά οι πιστοί”

Διαδώστε:
“Αυτό που κινδυνεύει, δεν είναι η πίστη αλλά οι πιστοί”

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, βάσει επισήμου ανακοινώσεώς της, εναρμονίζεται πλήρως με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Ελληνική Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) θεωρώντας ως υποχρέωσή της την προστασία των συνανθρώπων. “Οπως λέγει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος”, επισημαίνει η Ιερά Μητρόπολη, “αυτό που κινδυνεύει, δεν είναι η πίστη αλλά οι πιστοί, δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι Χριστιανοί μας, δεν είναι ο Θεάνθρωπος αλλά εμείς οι άνθρωποι”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων