13/12/2022 13/12/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. στα Γραφεία της Αγαθοεργού Αδελφότητος «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» (Μητροπόλεως 4) θα γίνει από τον κ. Κωστή Δήμτσα, Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η διανομή των βρεφικών πακέτων υποστήριξης στους δικαιούχους του Προγράμματος “Aντιμετωπίζοντας...
13 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2022 - 15:46

Διανομή βρεφικών πακέτων υποστήριξης από τον Γενικό Διευθυντή της “Αποστολής”

Διαδώστε:
Διανομή βρεφικών πακέτων υποστήριξης από τον Γενικό Διευθυντή της “Αποστολής”

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 4.00 μ.μ. στα Γραφεία της Αγαθοεργού Αδελφότητος «Ο Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» (Μητροπόλεως 4) θα γίνει από τον κ. Κωστή Δήμτσα, Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, η διανομή των βρεφικών πακέτων υποστήριξης στους δικαιούχους του Προγράμματος “Aντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα”.

Παρευρέθηκαν η κ. Αλεξάνδρα Διακαναστάση, πρόεδρος, και τα μέλη της Αγαθοεργού Αδελφότητος της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου,
καθώς και η κ. Δήμητρα Γιάχου, υπεύθυνη Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Κω-Νισύρου, Συνεργάτιδα και Υποστηρίκτρια της Ιεράς Μητρόπολης σε θέματα Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων