24/01/2024 25/01/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 εορταστική εκδήλωση στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως προσκαλώντας σε αυτή όλους τους εκπαιδευτικούς της Κω και της Νισύρου. Με αυτήν την εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου επιθυμεί να αναδείξει την...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 15:49

Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Διαδώστε:
Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου για την εορτή των Τριών Ιεραρχών

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 εορταστική εκδήλωση στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητροπόλεως προσκαλώντας σε αυτή όλους τους εκπαιδευτικούς της Κω και της Νισύρου.

Με αυτήν την εκδήλωση η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου επιθυμεί να αναδείξει την παρουσία και την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Ελληνικά Γράμματα και στην Ελληνική Παιδεία και να τιμήσει όλους τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με τον συνεχή αγώνα και το αμείωτο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν προσφέρουν το αγαθό της γνώσεως στους νέους.

Στην εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 06:00 μ.μ., θα ομιλήσει η κ. Βασιλική Κοσμίδου, Καθηγήτρια Θεολόγος του 1ου Γυμνασίου Κω «Ιπποκράτειον», με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες: διαχρονικά πρότυπα παιδείας και αρετής».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου υπό τη διεύθυνση του κ. Χρήστου Γαμβρέλλη, τ. Διευθυντού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω, με επιλογή τραγουδιών από το έργο του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.

Η εκδήλωση απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν και διαβιούν στην Κω και στη Νίσυρο είτε αυτοί εργάζονται στη δημόσια Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό εκπαιδευτικό χώρο είτε έχουν αφυπηρετήσει είτε απασχολούνται σε άλλο επαγγελματικό τομέα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων