20/10/2022 20/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου αγωνιούσα για την κατήχηση του ποιμνίου της διοργανώνει και φέτος κατηχητικές συνάξεις ενηλίκων, παιδιών και εφήβων. Η κατήχηση των ενηλίκων θα πραγματοποιείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητρόπολης, με υποχρεωτική τήρηση των μέτρων υγιεινής, κάθε Τετάρτη με δύο...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 15:07

Έναρξη Κατηχητικών της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου αγωνιούσα για την κατήχηση του ποιμνίου της διοργανώνει και φέτος κατηχητικές συνάξεις ενηλίκων, παιδιών και εφήβων.

Η κατήχηση των ενηλίκων θα πραγματοποιείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητρόπολης, με υποχρεωτική τήρηση των μέτρων υγιεινής, κάθε Τετάρτη με δύο διαδοχικές συνάξεις η πρώτη στις 5.00-6.00 μ.μ. για ενήλικες και η δεύτερη στις 6.00-7.00 μ.μ. για νέους και νέα ζευγάρια.

Οι κατηχητικές συνάξεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Α) Η κατήχηση ενηλίκων θα πραγματοποιείται από τον Σεβασμιώτατο κ. Ναθαναήλ, στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Ιεράς Μητρόπολης, κάθε Τετάρτη με δύο διαδοχικές συνάξεις
η πρώτη στις 5.00-6.00 μ.μ. για ενήλικες και η δεύτερη στις 6.00-7.00 μ.μ. για νέους και νέα ζευγάρια.
Οι κατηχητικές συνάξεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Β) Στην ενορία Αγίου Παύλου πόλεως Κω το Κατηχητικό για παιδιά θα γίνεται στον Ιερό Ναό κάθε Κυριακή με το ακόλουθο πρόγραμμα: για παιδιά Δημοτικού και για παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου 12.00 μεσ. με 1.00 μ.μ.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Γ) Στην ενορία Αγίου Αθανασίου και Αρχαγγέλου Γαβριήλ Πλατανίου το κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού θα γίνεται κάθε Κυριακή 11.00 με 12.00 το μεσημέρι. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Δ) Στην ενορία Αγίου Νικολάου Πυλίου το κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού θα γίνεται κάθε Σάββατο 12.00 με 1.00 μ.μ. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Ε) Στην ενορία Εισοδίων Θεοτόκου Κεφάλου θα γίνονται οι εξής κατηχητικές συναντήσεις:

Κατηχητικό ενηλίκων στον Ιερό Ναό κάθε Πέμπτη 5.00 με 6.00 μ.μ.
Οι συνάξεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Κατηχητικό για παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου στην Αίθουσα του Ιερού Ναού κάθε Κυριακή 12.00 μεσ. με 1.00 μ.μ.
Οι συνάξεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

ΣΤ) Για να ενημερωθείτε για την Κατήχηση παιδιών και ενηλίκων στις υπόλοιπες Ενορίες της Κω και της Νισύρου σας παρακαλούμε να απευθύνεστε στους ιερείς των Ενοριών.

Z) Σε όλες τις κατηχητικές συνάξεις είναι υποχρεωτική η τήρηση των μέτρων υγιεινής κατά του Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων