09/03/2020 09/03/2020 Πλήθος κόσμου συμμετείχε χθες Κυριακή στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο μεταναστευτικό που πραγματοποιήθηκε στην Κω. Το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ιερείς του νησιού, δημοτικοί άρχοντες και οι κάτοικοι του νησιού. Η συγκέντρωση και η ειρηνική πορεία είχε ως στόχο, όπως αναφερόταν στο κάλεσμα, να στείλει μήνυμα “κατά του εποικισμού...
09 Μαρτίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2020 - 11:36

ΚΩΣ: Κλήρος και λαός στους δρόμους για το μεταναστευτικό

Διαδώστε:
ΚΩΣ: Κλήρος και λαός στους δρόμους για το μεταναστευτικό

Πλήθος κόσμου συμμετείχε χθες Κυριακή στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο μεταναστευτικό που πραγματοποιήθηκε στην Κω.
Το παρών έδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ιερείς του νησιού, δημοτικοί άρχοντες και οι κάτοικοι του νησιού.

Η συγκέντρωση και η ειρηνική πορεία είχε ως στόχο, όπως αναφερόταν στο κάλεσμα, να στείλει μήνυμα “κατά του εποικισμού του νησιού” έτσι ώστε να μην “γίνει το νησί αποθήκη ψυχών”

Ο Σεβασμιώτατος, μαζί με αντιπροσωπεία πολιτών άφησε και εκείνος στην θάλασσα ένα λουλούδι για τις ψυχές των αθώων παιδιών που έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια τους να μεταβούν από τα τουρκικά παράλια στα νησιά του Αιγαίου.

Πηγή: kosnews24.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων