06/11/2020 06/11/2020 Στην ανακοίνωση πως οι δραστηριότητές της εναρμονίζονται με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) προχώργησε η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της αυτό γίνεται καθώς θεωρεί υποχρέωση της την προστασία των συνανθρώπων μας. “Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 14:34

Με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία εναρμονίζεται η Μητρόπολη Κώου

Διαδώστε:
Με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία εναρμονίζεται η Μητρόπολη Κώου

Στην ανακοίνωση πως οι δραστηριότητές της εναρμονίζονται με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) προχώργησε η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της αυτό γίνεται καθώς θεωρεί υποχρέωση της την προστασία των συνανθρώπων μας.

“Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι οι δραστηριότητές της εναρμονίζονται με τις αποφάσεις που λαμβάνει και τις εντολές που εκδίδει η Κυβέρνηση σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοιού (Covid-19) θεωρώντας ως υποχρέωσή της την προστασία των συνανθρώπων μας, καθώς όπως λέγει ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος “αυτό που κινδυνεύει, δεν είναι η πίστη αλλά οι πιστοί, δεν είναι ο Χριστός, αλλά οι Χριστιανοί μας, δεν είναι ο Θεάνθρωπος αλλά εμείς οι άνθρωποι”, αναφέρει αναλυτικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων