27/06/2022 27/06/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι το Σάββατο 2 Ιουλίου εορτάζει η Οσία Μελώ η εν Βουρρίνη της Κω. Στις 7.00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων δεν θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση των προσκυνητών. Η...
27 Ιουνίου, 2022 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 16:55

Ο εορτασμός της Οσίας Μελούς στη Βουρρίνα της Κω

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Οσίας Μελούς στη Βουρρίνα της Κω

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι το Σάββατο 2 Ιουλίου εορτάζει η Οσία Μελώ η εν Βουρρίνη της Κω. Στις 7.00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και στη συνέχεια Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων δεν θα υπάρξει λεωφορείο για τη μετακίνηση των προσκυνητών. Η μετακίνησή τους θα πρέπει να γίνει με ίδια μέσα.

Κατά την προσέλευση και παραμονή των πιστών στην Ιερά Μονή είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων