27/06/2022 27/06/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό Κάθισμα των εν Δωδεκανήσω Αγίων και των εν τη Ιερά Μητροπόλει Κώου και Νισύρου διαλαμψάντων στο Ασφενδιού (περιοχή Μονάγρι), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ. Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων μετά το...
27 Ιουνίου, 2022 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 18:29

Ο εορτασμός των εν Δωδεκανήσω Αγίων στην Κω

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των εν Δωδεκανήσω Αγίων στην Κω

Η Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό Κάθισμα των εν Δωδεκανήσω Αγίων και των εν τη Ιερά Μητροπόλει Κώου και Νισύρου διαλαμψάντων στο Ασφενδιού (περιοχή Μονάγρι), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων μετά το πέρας του Εσπερινού δεν θα ακολουθήσει το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι ούτε θα υπάρχει μουσική.

Κατά την προσέλευση και παραμονή των πιστών στο Ιερό Κάθισμα είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό Covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων