20/10/2021 20/10/2021 Στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαϊχουτών θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη.   Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στις 7.00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 14:20

Ο Μητροπολίτης Κώου στον Άγιο Δημήτριο Χαϊχουτών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κώου στον Άγιο Δημήτριο Χαϊχουτών

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαϊχουτών θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη.  

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, κυριώνυμο ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στις 7.00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προσέλευση και παραμονή των πιστών εντός του Ιερού Ναού είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων