09/08/2022 09/08/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ προσκαλεί εγκύους γυναίκες να καταθέσουν αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα AΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, το οποίο περιλαμβάνει υλική υποστήριξη των νεογέννητων με προσφορά και διάθεση βρεφικών πακέτων (BABY KITS). Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των εγκύων στο Πρόγραμμα...
09 Αυγούστου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 13:12

Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας από τη Μητρόπολη Κώου και την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”

Διαδώστε:
Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας από τη Μητρόπολη Κώου και την “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ προσκαλεί εγκύους γυναίκες να καταθέσουν αιτήσεις για συμμετοχή στο Πρόγραμμα AΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, το οποίο περιλαμβάνει υλική υποστήριξη των νεογέννητων με προσφορά και διάθεση βρεφικών πακέτων (BABY KITS).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των εγκύων στο Πρόγραμμα υπάρχουν στο έντυπο της αιτήσεως που επισυνάπτεται στην παρούσα ανάρτηση ως αρχείο εικόνας, το οποίο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε.

Επίσης υπάρχει αρχείο με οδηγίες από τη Μ.Κ.Ο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ και αρχείο με την Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων