02/05/2024 02/05/2024 Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Μητροπόλεων εν όψει του Πάσχα. Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, «για πολλοστή φορά, προσέφερε μια μεγάλη ανάσα, ενισχύοντας γενναιόδωρα την δομή των Συσσιτίων που καθημερινά παρασκευάζει και διανέμει κατ’...
02 Μαΐου, 2024 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 21:04

Δωρεά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στα «Συσσίτια Εμπεριστάτων» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης

Διαδώστε:
Δωρεά της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στα «Συσσίτια Εμπεριστάτων» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου συνεχίζει να στέκεται αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο των Ιερών Μητροπόλεων εν όψει του Πάσχα.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, «για πολλοστή φορά, προσέφερε μια μεγάλη ανάσα, ενισχύοντας γενναιόδωρα την δομή των Συσσιτίων που καθημερινά παρασκευάζει και διανέμει κατ’ οίκον γεύματα σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας που κατοικούν σε 85 μικρά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, στο νότιο τμήμα του Νομού Ρεθύμνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων:

Η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων εκφράζει για τις θερμές ευχαριστίες της προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους για την δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων (Οσπρίων, ζυμαρικών, τυροκομικών, πουλερικών κ.α), που θα διατεθούν από τη δομή των «Συσσιτίων Εμπεριστάτων» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για πολλοστή φορά, προσέφερε μια μεγάλη ανάσα, ενισχύοντας γενναιόδωρα την δομή των Συσσιτίων που καθημερινά παρασκευάζει και διανέμει κατ’ οίκον γεύματα σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας που κατοικούν σε 85 μικρά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, στο νότιο τμήμα του Νομού Ρεθύμνης.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος ευχαριστεί τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ και όλα τα μέλη της συνοδείας του για τη διαρκή στήριξη στο φιλανθρωπικό έργο, που με την Χάρη του Θεού η Ιερά Μητρόπολη επιτελεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων