18/08/2023 18/08/2023 Στις 23 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου Επισκόπου Λουγδούνου, άγει τα σεπτά ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος. Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου, έχεις ως εξής: Την Τρίτην 22αν Αύγούστου και ώραν 7 μ.μ. θα τελεσθεί Άρχιερατικός Εσπερινός εις την Ιεράν...
18 Αυγούστου, 2023 - 10:04

Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Λάμπης Ειρηναίος

Διαδώστε:
Τα ονομαστήριά του θα εορτάσει ο Μητροπολίτης Λάμπης Ειρηναίος

Στις 23 Αυγούστου, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου Επισκόπου Λουγδούνου, άγει τα σεπτά ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος.

Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου, έχεις ως εξής:

Την Τρίτην 22αν Αύγούστου και ώραν 7 μ.μ. θα τελεσθεί Άρχιερατικός Εσπερινός εις την Ιεράν Μονήν Αγίου Ραφαήλ, Σπηλίου Ρεθύμνης.

Ακολούθως στις 9 μ.μ. θα τελεσθεί νυκτερινή Θεία Λειτουργία εις το παρεκκλήσιον του Αγίου Ιερομάρτυρος Ειρηναίου πλησίον της Εισόδου της Μονής.

Την Τετάρτην 23ην Αυγούστου και ώραν 7:30 π.μ. θα τελεσθούν Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις την Ιεράν Μονήν Αγίου Ραφαήλ, Σπηλίου Ρεθύμνης.

Των Ιερών Ακολουθιών του Εσπερινού ως και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο εορτάζων Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, ο οποίος μετά το πέρας των Ακολουθιών θα δεχθεί τις ευχές των πιστών διά τα ονομαστήριά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων