08/11/2018 08/11/2018 Την Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018 τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια , ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα ιερό κοιμητηριακό ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ Χώρας Καλύμνου. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, πλαισιούμενος από τον...
08 Νοεμβρίου, 2018 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2018 - 12:51

Εορτασμός των Αρχαγγέλων στη Κάλυμνο

Διαδώστε:
Εορτασμός των Αρχαγγέλων στη Κάλυμνο

Την Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018 τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια , ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα ιερό κοιμητηριακό ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ Χώρας Καλύμνου.

Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος, πλαισιούμενος από τον αρχιερατικό επίτροπο π. Αμφιλόχιο, καθώς και πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και τον εφημέριο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων