29/10/2018 29/10/2018 Το πρωί της Κυριακής 28/10/2018, έλαβε χώρα η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, στη Λέρο παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, καθώς και αντιπροσωπειών από όλα τα εκπαιδευτήρια της νήσου με τις σημαίες τους. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων, στην παραλία του λιμένος...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 12:51

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Λέρο

Διαδώστε:
Εορταστικές εκδηλώσεις στη Λέρο

Το πρωί της Κυριακής 28/10/2018, έλαβε χώρα η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λακκίου, στη Λέρο παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, καθώς και αντιπροσωπειών από όλα τα εκπαιδευτήρια της νήσου με τις σημαίες τους.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων, στην παραλία του λιμένος του Λακκίου, έγιναν καταθέσεις στεφάνων, η σχετική ομιλία από τον κ. Αποστολίδη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου, ενώ τιμές απέδωσε άγημα του 588ΤΕ και η Φιλαρμονική του Δήμου Λέρου.

Αμέσως μετά οι αρχές και ο κόσμος παρακολούθησαν την παρέλαση των τμημάτων, προπορευομένης της δημοτικής Φιλαρμονικής, των συλλόγων, σχολείων, κλπ., ενώ εθνικό ενθουσιασμό προκάλεσε η παρέλαση δύο αγημάτων του Ελληνικού μας Στρατού και των Εθνοφυλάκων σε άψογο σχηματισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων